PR

Når man er uddannet journalist og tekstforfatter – og er optaget af samfundet og måden vi danskere lever vores liv – kan man ikke lade være med at blande sig i debatten. Vi har derfor igennem årene udgivet en del af artikler i diverse medier om nogle af de emner, vi er optaget af. Udover at give vores personlige meninger til kende, hjælper vi også vores kunder med at vinkle deres nyheder og pressemeddelelser for at skaffe dem omtale på diverse platforme.

CS.jpg
pressede citroner.jpg

Berlingske Kronik

”Danskernes brok koster virksomhederne dyrt” – Carsten Støttrup. 
Alt for mange mennesker spilder liv ved at bruge deres tid på et arbejde, de inderst inde ikke kan holde ud. Det slider dem op indvendigt, og de slider samtidig hårdt på deres omgivelser med deres brok. Når de kommer hjem fra arbejde, går det ud over familien. Når de endelig har fri, bekymrer de sig over alt det, de ikke nåede på arbejdet, og som nu ligger og venter på dem næste dag, hvor de igen skal slæbe sig over på arbejdspladsen og spilde endnu en dag af deres liv.

Politiken Debat

"Danskerne er en nation af pressede citroner" – Tina Storgaard Støttrup.
I vores iver efter at være effektive glemmer vi at nyde livet og have overskud til at smile og give plads. Vi har så travlt med at have travlt, at vi løber efter metroen, der kører hvert andet minut. Ingen sidder i toget og kigger ud af vinduet og hviler sindet. Nej, så hellere være effektive på computer eller mobil, imens vi bliver transporteret. Prisen er intolerance og stress. Taberne er os alle.

GerdaÆldresagen.jpg

Ældresagen Mennesker

”No har å kjøwt fjernsyn” – Tina Storgaard Støttrup.
Da Ældresagen kørte et tema om Mennesker – med historiske begivenheder som afsæt skrev Tina en artikel om Gerda Petersen. Artiklen beskriver det første møde med fjernsynet på bekostning af radiodrama. – Og det helt almindelige i fælles frysehuse og andelsvaskemaskiner. Artiklen er et sjovt kig tilbage i tiden.

 

Tina Storgaard Støttrup & Carsten Støttrup: 28409028