Filmfortællinger

Vi producerer portrætfilm, præsentationsvideoer og kortere dokumentarfilm. I alle de film vi producerer, er de medvirkende rigtige mennesker. Altså ikke skuespillere der er skolet til at sætte sig foran et kamera og spille en specifik rolle, men helt almindelige mennesker, der har noget på hjertet. For mange er det en uvant rolle at sidde i lysets skær omgivet af et eller flere kameraer, der peger i deres retning. Vi tager os derfor god tid til at forberede de medvirkende, så de føler sig trygge i de budskaber, de gerne vil levere. På optagelsen forsøger vi at skabe et trygt rum, så de glemmer alt om lamper, kameraer og produktion af film – og fortæller roligt om det, de har på hjertet.

Red+barnet02.jpg

Red Barnet – personportræt

Som en del af en større kampagne for Red Barnets landsindsamling var vi med til at producere det meget personlige og på mange måder voldsomme portræt af Saffie. Som lille pige var hun blevet truet med en kniv og voldtaget af en tidligere soldat. Efterfølgende isolerede hun sig, mistede sit selvværd og turde ikke forlade det skur, hun boede i sammen med sin mor og sine to søstre. Gennem Live Skills programmet, som Red Barnet støtter, fik hun mere selvtillid og troen på at livet ville hende det godt. Vi tror på at de nære og ærlige fortællingerer giver indsigt og skaber forståelse. Se filmen: https://vimeo.com/85167486

Jellynote – personportrætter

”Vi vil udvikle et legende univers, hvor børn og voksne kan lære at spille musik.” Det var ambitionen da danske og internationale investorer satte penge i Jellynote. Ambitionerne var store fra starten og kendte musikere fra London og Danmark skulle være med til at iscenesætte det nye univers. Som i mange andre startup projekter var ambitionerne større end de økonomiske midler, der bliver afsat til iscenesættelsen. Vi valgte derfor at udvikle nogle meget enkle og personlige portrætter af kendte kunstnere og deres passion for musik – og deres evne til at lære fra sig. Se filmen: 

https://www.jellynote.com/pt/video-play/mads-langer/mads-langer-the-river-has-run-wild-acoustic-on-jellynote

MadsLanger3_redigerede.jpg
Jens&Anita.jpeg

iEDI - virksomhedsportræt

Anita Petersen og Jens Kirkeby, der er stiftere og ejere af IT Virksomheden iEDI, arbejder til hverdag med udvikling af digitale EDI løsninger til kunder over hele verden. Anita og Jens er normalt ikke typerne, der sætter sig selv i centrum, så da vi foreslog, at de skulle fortælle historien om deres virksomhed i en film, var der til at starte med lidt modstand. Men som i så mange andre tilfælde fik de ro i maven, efter vi havde sat dem grundigt ind i produktionsformen. De slappede så meget af under optagelserne, at de efterfølgende gav udtryk for, at de var stolte af deres egen præstation og filmene.

 

Tina Storgaard Støttrup & Carsten Støttrup: 28409028