CSR - aktiviteter

&Støttrup hjælper med udvikling af virksomhedens CSR-strategi og aktivering af strategien. Vi finder den rette aktivitet eller samarbejdspartner, der kan være med til at skabe en værdibaseret historiefortælling, som vi eksekverer i en filmisk fortælling eller i fysiske aktiviteter med deltagelse af medarbejdere, kunder og potentielle kunder.

Ecco.jpg

Ecco Walkathon

Siden den spæde start i 1999 har vi været så heldige at arbejde med ECCO Walkathon. ECCO SKO er kendt for at skabe behagelig gang, så den naturlige historie var her at skabe en gå-event. Vi gjorde produktet (skoen) til mediet – ligesom Lego har gjort med Legoland. Kombinerer man den naturlige historie med en indsamlingsaktivitet, skaber man ikke kun en stærk fortælling om brandet, man sender også et signal til omverdenen om, at man tager et samfundsansvar.

BARDA

 &Støttrup har i mange år haft et tæt samarbejde med DR’s B&U afdeling. Mantraet hos DR B&U har altid været: 1 times TV = 100 timers leg. Derfor var det også helt naturligt, at DR indgik et samarbejde med forskellige danske kommuner omkring BARDA – en rollespilsevent for børn og barnlige sjæle, hvor børnene kunne komme ud i ”den rigtige verden” og lege med orker og møde det gode og det onde. Det hele startede i Sorø, hvor skovene omkring Sorø Akademi var det første sted, eventyrfortællingen udspillede sig. Siden har det bredt sig.   

superhelte
Donation Jar

RED BARNET

Red Barnets største enkeltstående aktivitet er landsindsamlingen, der gennemføres én gang om året. Red Barnet har en overordnet kommunikationsstrategi, der strækker sig over flere år, og som &Støttrup har taget afsæt i, når vi ved flere lejligheder har udviklet kommunikationsstrategien og aktiviteter til landsindsamlingen. I løbet af de sidste år har der været øget ”konkurrence” om danskernes donationer, hvilket stiller nye og anderledes krav til kommunikationsstrategien og aktiviteterne. Den primære målgruppe er ikke danskerne, der skal donere pengene, men indsamlerne der skal gå fra hus til hus. Undersøgelser viser nemlig, at 10.000 indsamlere er lig med 10.000.000 kroner, men hvordan forankrer man en landsdækkende strategi hos de lokale foreninger, som skal rekruttere de frivillige indsamlere? – Og hvordan motiverer man folk til at melde sig til frivilligt arbejde? Det ikke nemt, men det kan godt lade sig gøre.

 

Tina Storgaard Støttrup & Carsten Støttrup: 28409028